Home
informatie
portfolio
prijslijst
aanmelden
contact
overige diensten
scanservice
publiciteit
wie zijn wij
open dagen
sitemap
English
Links
 
 
 
 
A r t t r a c k    i n f o r m a t i e
verzamelplaats voor kunst en cultuur

Arttrack.nl publiceert gegevens en informatie van kunstenaars,
winkels, galeries, organisaties, musea en bedrijven.

  • Promotie van personen en bedrijven op internet.
  • Zelf gegevens wijzigen op uw eigen pagina’s.
  • Internationaal. Alle pagina’s zijn in het Nederlands en in het Engels.
  • Uitstekende positie bij zoekmachines.
  • In de afgelopen 12 maanden bijna 750.000 bezoekers.
  • Persoonlijke assistentie. Wij staan klaar om adviezen te geven en uw aanwezigheid op internet te verbeteren.
  • Continuïteit. Wij verzorgen meer dan 10 jaar websites, applicaties, computers en netwerken voor bedrijven en personen, voornamelijk in de kunstsector.
  • Geen reclame voor derden.

Arttrack.nl is een verzamelplaats (portal) van informatie over beeldende kunst en cultuur in Nederland.
Naast presentaties van kunstenaars staan er adressen van galeries, musea en kunstgerelateerde bedrijven en (overheids)instellingen op. Daarmee geeft Arttrack.nl een goed overzicht van de actuele stand van zaken van de beeldende kunst in Nederland.
Arttrack.nl is gemaakt voor, maar ook door en met beeldend kunstenaars. De nadruk ligt bij een optimale presentatie van beeldend kunstenaars. Er worden geen advertenties geplaatst. Bij een optimale presentatie hoort ook optimale vindbaarheid. Arttrack.nl zorgt er voor dat de aangesloten kunstenaars makkelijk gevonden kunnen worden via de belangrijkste (inter)nationale zoekmachines. Bovendien krijgen kunstenaars met een website bij Arttrack.nl gratis 40 visitekaartjes met hun (web)adres, zodat u geïnteresseerden makkelijk kennis kunt laten maken met uw werk. Arttrack.nl bemiddelt niet. De bezoeker kan via de site direct contact leggen met de kunstenaar.

WAT IS ARTTRACK.NL
Arttrack.nl is een verzamelplaats (portal) van informatie over beeldende kunst en cultuur in Nederland. Behalve presentaties van kunstenaars staan er ook adressen van galeries, musea en kunstgerelateerde bedrijven en (overheids)instellingen op. Daarmee geeft Arttrack.nl een goed overzicht van de actuele stand van zaken van de beeldende kunst in Nederland.
Arttrack.nl is gemaakt voor, maar ook door en met beeldend kunstenaars. De nadruk ligt bij een optimale presentatie van beeldend kunstenaars. Er worden geen advertenties bij de kunstenaars geplaatst, dus geen bedrijven die aan de haal gaan met uw werk. Bij de optimale presentatie hoort ook optimale vindbaarheid. Arttrack.nl zorgt er dan ook voor dat de aangesloten kunstenaars makkelijk gevonden kunnen worden via de belangrijkste (inter)nationale zoekmachines. Bovendien krijgen kunstenaars met een website bij Arttrack.nl gratis 40 visitekaartjes met hun (web)adres, zodat u geïnteresseerden makkelijk kennis kunt laten maken met uw werk. Arttrack.nl bemiddelt niet, dus de bezoeker kan via de site direct contact leggen met de kunstenaar.

WAT KAN ER BIJ ARTTRACK.NL
Eigen Arttrack.nl website
Voor € 75 is er al een geheel zelf in te richten website met de volgende pagina’s: afbeeldingen (maximaal 99), Curriculum Vitae, artist statement en een informatiepagina met uw (adres)gegevens, agenda en links. Deze gegevens kunt u zelf zo vaak wijzigen als u wilt. C.V. bijwerken op uw eigen site? Geen probleem! Afbeeldingen van nieuw werk toevoegen? Zo gebeurd! Aankondigingen, (tijdelijke) aanbiedingen en andere wijzigingen zijn zonder noemenswaardige webkennis door te voeren. De site kan geheel vanuit de webbrowser bediend worden. Zelf afbeeldingen plaatsen of wijzigen is eenvoudig en kan vanaf iedere willekeurige plek ter wereld (met internetaansluiting) gedaan worden. Uiteraard geldt dat ook voor de teksten en het CV, en de 40 visitekaartjes met uw eigen (web)adresgegevens. Het abonnement kost slechts € 60 per jaar.

Informatiepagina met een link naar een bestaande website
Veel kunstenaars hebben al een website, maar profiteren niet van de functionaliteit van een internationale portal. Voor hen is er de informatiepagina. Hierop kunnen links naar een website en het emailadres geplaatst worden, alsmede een logo, een afbeelding en een tekst. Ook deze pagina is onbeperkt te wijzigen, en kan daarmee een welkome aanvulling zijn op de reeds bestaande site. Iedereen met een vermelding op Arttrack.nl heeft de beschikking over een eigen informatiepagina, dus ook de bedrijven en organisaties kunnen hun gegevens zo vaak aanpassen als zij willen. Deze service kost voor kunstenaars € 10 per jaar, en voor bedrijven en instellingen € 20 per jaar.

Gratis adresvermelding
Voor wie geen website heeft, maar wel gevonden wil kunnen worden via internet, is er de gratis adresvermelding. Hier kunt u uw (atelier)adres en telefoonnummer plaatsen. Deze service is gratis.

Eigen ontwerp
Wie een website naar geheel eigen ontwerp wenst kan ook bij Arttrack.nl terecht. Er wordt dan tegen uurtarief gezamenlijk een site ‘gebouwd’.

Tweetalig
Arttrack.nl zorgt ervoor dat uw site er verzorgd en overzichtelijk uitziet. Omdat alle pagina’s ook in het Engels opgevraagd kunnen worden, is Arttrack.nl internationaal een veelvuldig geraadpleegde vraagbaak. Ongeveer 50% van alle bezoekers komt van buiten Nederland (dat zijn bijna 300.000 mensen het afgelopen jaar).

Vindbaarheid op internet
Door de uitgekiende technologie en opbouw van Arttrack.nl als portal worden alle nieuw aangemaakte pagina’s bijzonder goed gevonden door de diverse (inter)nationale zoekmachines.

ZELF DOEN OF LATEN DOEN
Een Arttrack.nl website is makkelijk zelf te onderhouden. Afbeeldingen vervangen of toevoegen, agenda en CV aanpassen, adreswijzigingen; het is allemaal zelf zonder noemenswaardige webkennis door te voeren. Maar voor wie dat niet wil of kan verzorgt Arttrack.nl ook de gehele inhoud.

Digitaliseren en scannen
Afbeeldingen op internet zijn digitaal. Voor het zelf maken van kwaliteitsafdrukken is een digitaal archief handig. Arttrack.nl digitaliseert foto’s, negatieven en dia’s voor het gebruik in de websites en het afdrukken van eigen documentatie materiaal. Dure handmatige fotoreproducties worden overbodig.

Enkele voorbeelden (zie ook Portfolio):

en vele andere websites.

 

 

Klik hier en geef u op voor de Arttrack.nl nieuwsbrief die ongeveer 10x per jaar zal verschijnen met informatie over Arttrack.nl, de werking van het systeem, nieuwe mogelijkheden, Arttrack agenda, enz..

 

 

 

 
Organisaties Musea Galeries KunstenaarsBedrijven Arttrack.nl webwinkel Arttrack.nl Home