Winkels Kunstenaars Galeries
Musea
Begin pagina Arttrack
Forum Begin pagina Arttrack
Organisaties
Begin pagina Arttrack
Arttrack informatie pagina

 

Arttrack informatie
 

 

 

 

 

WAT IS ARTTRACK.NL

Arttrack.nl is een verzamelplaats (portal) van informatie over beeldende kunsten in Nederland. Behalve presentaties van kunstenaars staan er ook adressen van galeries, musea en kunstgerelateerde bedrijven en (overheids) instellingen. Daarmee geeft arttrack.nl een goed overzicht van de actuele stand van zaken van de beeldende kunst in Nederland.
Arttrack.nl is gemaakt voor, maar ook door en met beeldend kunstenaars. De nadruk ligt bij een optimale presentatie van beeldend kunstenaars. Er worden geen advertenties bij de kunstenaars geplaatst, dus geen bedrijven die aan de haal gaan met uw werk. Bij de optimale presentatie hoort ook optimale vindbaarheid. Arttrack zorgt er dan ook voor dat de aangesloten kunstenaars makkelijk gevonden kunnen worden via de belangrijkste (inter)nationale zoekmachines. Bovendien krijgen kunstenaars met een website bij arttrack.nl gratis 40 visitekaartjes met hun (web)adres, zodat u geïnteresseerden makkelijk kennis kunt laten maken met uw werk. Arttrack.nl bemiddelt niet, dus de bezoeker kan via de site direct contact leggen met de kunstenaar.

WAT KAN ER BIJ ARTTRACK.NL

Een eigen arttrack website
Voor 75,- € is er al een geheel zelf in te richten website met de volgende pagina’s: Afbeeldingen (zoveel als gewenst), Curriculum Vitea, artist statement en een informatiepagina met uw (adres)gegevens, agenda en links. Deze gegevens kunt u zelf zo vaak wijzigen als u wilt. C.V. bijwerken op uw eigen site? Geen probleem! Afbeeldingen van nieuw werk toevoegen? Zo gebeurd! Aankondigingen, (tijdelijke) aanbiedingen en andere wijzigingen zijn zonder noemenswaardige webkennis door te voeren. De site kan geheel vanuit de webbrowser bediend worden. Zelf afbeeldingen plaatsen of wijzigen is eenvoudig en kan vanaf iedere willekeurige plek ter wereld (met internetaansluiting) gedaan worden. Uiteraard geldt dat ook voor de teksten en het CV. En natuurlijk de gratis 40 visitekaartjes met uw eigen (web)adresgegevens. Het abonnement kost slechts 60,- € per jaar.

Een Informatiepagina met een link naar een bestaande website
Veel kunstenaars hebben al een website, maar profiteren niet van de functionaliteit van een internationale portal. Voor hen is er de informatiepagina. Hierop kunnen links naar een website en het emailadres geplaatst worden, alsmede een logo, een afbeelding en een tekst. Ook deze pagina is onbeperkt te wijzigen, en kan daarmee een welkome aanvulling zijn op de reeds bestaande site. Iedereen met een vermelding op arttrack.nl heeft de beschikking over een eigen informatiepagina, dus ook de bedrijven en organisaties kunnen hun gegevens zo vaak aanpassen als zij willen.Deze service kost voor kunstenaars 10,- € per jaar, en voor bedrijven en instellingen 20,- € per jaar.

Alleen gratis adresvermelding
Voor wie geen website heeft en wil, maar toch gevonden wil kunnen worden via internet, is er de gratis adresvermelding. Hier kunt u uw (atelier)adres en telefoonnummer plaatsen. Deze service is gratis.

Eigen ontwerp
En wie een website naar geheel eigen ontwerp wil kan ook bij arttrack.nl terecht. Er wordt dan tegen uurtarief gezamenlijk een site ‘gebouwd’.

Tweetalig
Arttrack.nl zorgt ervoor dat uw site er verzorgd en overzichtelijk uitziet. En omdat alle pagina’s ook in het Engels opgevraagd kunnen worden, is arttrack.nl ook internationaal een veelvuldig geraadpleegde vraagbaak. Ongeveer 50% van alle bezoekers (30.000 per maand) komt van buiten Nederland.

Vindbaarheid op het net
Door de uitgekiende technologie en opbouw van arttrack.nl als portal worden alle nieuw aangemaakte pagina’s bijzonder goed gevonden door de diverse (inter)nationale zoekmachines.

ZELF DOEN OF LATEN DOEN

Een arttrack.nl website is makkelijk zelf te onderhouden. Afbeeldingen vervangen of toevoegen, agenda en CV aanpassen, adreswijzigingen; het is allemaal zelf zonder noemenswaardige webkennis door te voeren. Maar voor wie dat niet wil of kan verzorgt arttrack.nl ook de gehele inhoud.

Digitaliseren en scannen
Foto's, dia’s & negatieven op CD-rom
Erik Wuthrich
Jan Luijkenstraat 48b
1071 CR  Amsterdam.
email
020-6620065

Om afbeeldingen op internet te kunnen zetten moeten die digitaal zijn. Maar ook voor het zelf maken van hoge kwaliteitsafdrukken kan het hebben van een digitaal archief handig zijn. Erik Wuthrich digitaliseert foto’s, negatieven en dia’s voor het gebruik in de websites, maar ook zodat men er eigen documentatie mee kan afdrukken. Dure handmatige fotoreproducties worden overbodig.

Arttrack.nl 75,- € site pakket kort:

  • Onbeperkt aantal afbeeldingen
  • C.V.
  • Agenda
  • Artist Statement
  • Links & emaillink
  • 40 visitekaartjes
  • Nederlands en Engels
  • Alles zelf aan te passen
  • Instant on line publicatie
  • Standaard opmaak

 

Prijslijst

ARTTRACK.NL
Adresvermelding op arttrack.nl
     Naam, adres en eventueel telefoonnummer
Gratis
Informatiepagina (kunstenaar)                              € 10,- per jaar
Informatiepagina (bedrijf en instelling)
     Naam, eventueel adres en telefoonnummer
     Link naar bestaande website
     Email link
     Logo
     Afbeelding
     Tekst
€ 20,- per jaar
Standaard arttrack website
     (incl. 3 maanden abonnement)
€ 75,- eenmalig
Abonnement
     www.arttrack.nl/uwnaam
     Onbeperkt aantal afbeeldingen met omschrijving
     CV
     Artist statement
     Agenda
     Informatiepagina
     48 visitekaartjes met webadres
€ 60,- per jaar    

Standaard arttrack website met eigen domeinnaam
     als standaard arttrack website,
     maar dan met uw eigen domeinnaam
     (www.uwnaam.nl/com/org/net/info)

€ 105,- eenmalig
€ 110,- per jaar
email op eigen domeinnaam
     (info@uwnaam.nl/com/org/net/info)                                                                                                
€ 25,- eenmalig
€ 35, per jaar
   
website volgens eigen ontwerp
  
     Uw website wordt gezamenlijk en/of in overleg ontworpen.
       Het ontwerpen van een degelijke website duurt, afhankelijk
       van uw wensen, meestal tussen de 6 en 10 uur.
       Dus vanaf 360,- euro heeft u al uw eigen ontwerp
       op het internet!
                 
€ 60,- per uur

Hosting eigen ontwerp (www.arttrack.nl/uwnaam)                                 

€ 60,- per jaar
Hosting eigen ontwerp (www.uwnaam.nl/com/org/net/info € 110,- per jaar
       
Extra visitekaartjes (per 100)            € 15,-    
       
       

Prijzen exclusief 19% BTW

 

info@arttrack.nl
President Kennedylaan 797
1079 MS  Amsterdam
tel: 020-6683126

Arttrack ©

 
Top
Top
Top
Top
Top